Overnatting og bespisning

Overnatting

Leirskolen har 17 soverom som har mellom to og ti sengeplasser. Gutter og jenter ligger adskilt og lærerne ligger på tomannsrom . Hvis kapasitet kan lærerne tildeles egne rom.

Hovedbygningen består av soverom til 40 personer, kjøkken, spisesal og oppholdsrom for lærere/ansatte. I kjelleren finnes det tørkerom og sanitæranlegg. Hovedbygningen har også en egen seksjon som blir brukt som privat bolig.

På tunet er det ei østerdalsstue med et soverom, biljardrom og peisestue, et stabbur med et soverom, en hytte med to soverom og en kårbygning med sju soverom, diskotek og sanitæranlegg. Det er også en hytte som er tilpassa funksjonshemmede med eget tilliggende sanitæranlegg.

Sanitæranleggene består av fire toaletter i kårbygningen, to toaletter og fire dusjer i kjelleren i hovedhuset. Lærerne har egne toaletter og dusjer.

Mer utfyllende info om bygningene finner dere under ”Om oss – bygninger”.

 

Bespisning 

Bespisning skjer i spisesalen i hovedbygningen. Alle barn samles her to ganger pr dag for å innta dagens måltider. Maten som serveres er sunn og god norsk mat. Ved behov for tilpasninger i mat (cøliaki, allergier, vegetarianere etc) bes lærerne gi informasjon om dette til leirskolen i god tid innen oppholdet finner sted. Her  finner du mer info om hva som serveres de med cøliaki.

 

Bjøntegaard Leirskole og Leirsted

Været på Hanestad

I morgen
kl.01:00-06:00

Delvis skyet. Svak vind, 2m/s fra sør. mm nedbør i døgnet
I morgen
kl.12:00-18:00

Delvis skyet. Svak vind, 2m/s fra sør-sørvest. 0 mm nedbør i døgnet
Fredag
kl.12:00-18:00

Klarvær. Flau vind, 1m/s fra sør-sørvest. 0 mm nedbør i døgnet
Time for time / Langtidsvarsel

Rendalen Naturligvis

Rendalens rike byr på mange hemmeligheter

Rendalen Naturligvis vil dele disse hemmelighetene med deg. Som det ruvende Sølenmassivet, Rendalsreinen, fangstfolket som bodde her. Skogene, ulven og bjørnen. Øksekastet som ble Jutulhogget. Innlandsfiskeværet Fiskevollen. Vi gir deg tid og rom til å ta del i våre historier!

Som et medlem av nettverket Rendalen Naturligvis er vi stolte av å kunne vise deg noen av hemmelighetene til Rendalen.

Les mer om nettverket og medlemsbedriftene på nettsidene til Rendalen Naturligvis

Kontaktinformasjon

Bjøntegaard Leirskole og Leirsted AS
2478 Hanestad

Mobil daglig leder: 93 28 96 39
Leirtelefon: 96 91 48 87
Mobil pedagogisk ansvarlig: 47 75 35 47
E-post:  

#campbjøntegaard på Instagram