Konferanse/teambuilding

Noen ganger kan firmaet du jobber i ha behov for å ta med sine ansatte på en liten tur. Hvorfor ikke bytte ut de vante omgivelsene med et besøk hos oss? Man trenger ikke gjøre en slik tur så veldig kostbar, det enkle er som oftest det beste og koseligste.

Vi kan tilby enkel servering og drikke, aktiviteter både innen- og utendørs samt overnatting ved behov. Rommene og sanitæranleggene har enkel leirskolestandard og man må selv medbringe dyne, pute og sengetøy. Frokost kan også serveres til gjestene. Vi har 90 sengeplasser, men siden rommene varierer i størrelse fra to- til timannsrom er det ideelle antallet ca 50 personer. Det er faktisk veldig sosialt å sove flere voksne mennesker på samme rom i stedet for et sterilt hotellrom. Ved behov/kapasitet ordnes det enkeltrom så langt det lar seg gjøre.

Aktivitetene kan være seg både fysiske aktiviteter som finnes på leirområdet eller oppgaver som fordrer større grad av samarbeid mellom de ansatte. For å ikke ødelegge deler av spenningen har vi ikke beskrevet oppgavene her, info om disse gis på forespørsel.

Skal man kombinere turen med litt jobb også kan vi stille med det som trengs som prosjektor, white- og blackboards og trådløst nettverk.

Mulighetene er mange så bare ta kontakt for et tilbud.

Været på Hanestad

I morgen
kl.01:00-06:00

Delvis skyet. Svak vind, 2m/s fra sør. mm nedbør i døgnet
I morgen
kl.12:00-18:00

Delvis skyet. Svak vind, 2m/s fra sør-sørvest. 0 mm nedbør i døgnet
Fredag
kl.12:00-18:00

Klarvær. Flau vind, 1m/s fra sør-sørvest. 0 mm nedbør i døgnet
Time for time / Langtidsvarsel

Rendalen Naturligvis

Rendalens rike byr på mange hemmeligheter

Rendalen Naturligvis vil dele disse hemmelighetene med deg. Som det ruvende Sølenmassivet, Rendalsreinen, fangstfolket som bodde her. Skogene, ulven og bjørnen. Øksekastet som ble Jutulhogget. Innlandsfiskeværet Fiskevollen. Vi gir deg tid og rom til å ta del i våre historier!

Som et medlem av nettverket Rendalen Naturligvis er vi stolte av å kunne vise deg noen av hemmelighetene til Rendalen.

Les mer om nettverket og medlemsbedriftene på nettsidene til Rendalen Naturligvis

Kontaktinformasjon

Bjøntegaard Leirskole og Leirsted AS
2478 Hanestad

Mobil daglig leder: 93 28 96 39
Leirtelefon: 96 91 48 87
Mobil pedagogisk ansvarlig: 47 75 35 47
E-post:  

#campbjøntegaard på Instagram