Mange menigheter velger å dra på en konfirmasjonsleir under konfirmasjonsperioden. Her vil oppholdet være en blanding av undervisning som ledes av menighetens egne ansatte og sosialt samvær og bruk av de aktivitetene som finnes på leiren. Mange setter pris på spennende aktiviteter etter en lang og innholdsrik dag med undervisning.

Skal du arrangere et lite bryllup eller en konfirmasjon kan vi tilby dette også. Spisesalen kan pyntes med langbord og har en kapasitet på ca. 45-50 personer.

Noen ganger er det folk som må feries med et festlig lag, kanskje man runder et rundt årstall eller har gjort seg fortjent til litt oppmerksomhet av andre årsaker. Hvorfor ikke legge festen til oss? Hos oss kan du selv velge hvordan festen skal bli og siden du selv kan stå for alt behøver ikke festen bli så dyr som på et hotell eller restaurant.

Noen ganger kan firmaet du jobber i ha behov for å ta med sine ansatte på en liten tur. Hvorfor ikke bytte ut de vante omgivelsene med et besøk hos oss? Man trenger ikke gjøre en slik tur så veldig kostbar, det enkle er som oftest det beste og koseligste.

Dersom man rett og slett bare har behov for overnatting til en del mennesker kan vi ordne dette. Dette kan være seg hvis man skal arrangere bryllup eller fest på nærmeste lokale eller hjemme og ikke har plass til alle gjestene selv. Ved behov kan det også serveres frokost til gjestene påfølgende morgen. Rommene og sanitæranleggene har enkel leirskolestandard og man må selv medbringe sengetøy og håndkle. Vi har 90 sengeplasser, men siden rommene varierer i størrelse fra to- til timannsrom er det ideelle antallet ca 50 personer.

Vi har en del aktiviteter som kan leies ut, enten på leirens område eller det kan fraktes til der du skulle trenge det. Noen av aktivitetene er avhengige av at vi stiller med ansatte til gjennomføringen. Ta kontakt for informasjon og pris.

Været på Hanestad

I morgen
kl.01:00-06:00

Delvis skyet. Svak vind, 2m/s fra sør. mm nedbør i døgnet
I morgen
kl.12:00-18:00

Delvis skyet. Svak vind, 2m/s fra sør-sørvest. 0 mm nedbør i døgnet
Fredag
kl.12:00-18:00

Klarvær. Flau vind, 1m/s fra sør-sørvest. 0 mm nedbør i døgnet
Time for time / Langtidsvarsel

Rendalen Naturligvis

Rendalens rike byr på mange hemmeligheter

Rendalen Naturligvis vil dele disse hemmelighetene med deg. Som det ruvende Sølenmassivet, Rendalsreinen, fangstfolket som bodde her. Skogene, ulven og bjørnen. Øksekastet som ble Jutulhogget. Innlandsfiskeværet Fiskevollen. Vi gir deg tid og rom til å ta del i våre historier!

Som et medlem av nettverket Rendalen Naturligvis er vi stolte av å kunne vise deg noen av hemmelighetene til Rendalen.

Les mer om nettverket og medlemsbedriftene på nettsidene til Rendalen Naturligvis

Kontaktinformasjon

Bjøntegaard Leirskole og Leirsted AS
2478 Hanestad

Mobil daglig leder: 93 28 96 39
Leirtelefon: 96 91 48 87
Mobil pedagogisk ansvarlig: 47 75 35 47
E-post:  

#campbjøntegaard på Instagram